17 d’octubre del 2019

UN FUM D'ACTIVITATS PER AL 19 I 20 D'OCTUBRE

Bon dia:

Us anunciem les activitats que organitzarem o en què participarem aquest cap de setmana, perquè ens aconpanyeu per si us ve de gust. Recordeu que  totes les activitats són aptes per a tots els públics i la participació és lliure.

Dissabte 19, 9:00 hores: Manteniment del Viver Forestal (sembra de llavors, trasplantament de plançons, manteniment de ferramentes, etc...). Al carrer de Sant Antoni, núm. 26 (entrada pel local dels escoltes).

Dissabte 19, 12:30 hores: Plantació del roure (Premi Roure Valencià 2019, concedit pel grup Compromís per Ontinyent). Al Passeig de Benarrai. 

Dissabte 19, 16:00 hores: "Com aconseguir un tapet verd i no acabar xirivia", xerrada sobre el projecte de restauracions forestals de la Colla Ecologista L'Arrel. Al Parc d'Educació Vial i Mediambiental Vall d'Albaida, dintre del marc d'unes jornades de voluntariat jovenil organitzades per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida que es celebren els dies 19 i 20 d'octubre.

Diumenge 20, 18:00 hores: "Com aconseguir un tapet verd i no acabar xirivia", xerrada sobre el projecte de restauracions forestals de la Colla Ecologista L'Arrel. A Beneixama, al Centre Social, com a mesura d'acompanyament als veïns i veïnes del municipi, després de l'incendi forestal del passat mes de juliol i per a intentar vertebrar accions de voluntariat.


Us hi esperem.