18 de setembre del 2019

SECCIÓ MOCMAO

La secció de MOCMAO (Mostra de Cinema de Medi Ambient d’Ontinyent) és una secció pensada per als xiquets i adults que hi vulguen formar-se en educació ambiental i estar al corrent de les  novetats respecte al tema ambiental.

MOCMAO és una mostra de cinema de medi ambient que organitza l’Arrel i que porta 5 edicions realitzant-se als cines  i al Centre Cultural Caixa Ontinyent. S’emeten films d’animació dirigits a grups d’escolars de la població d’Ontinyent que permeten reflexionar sobre quin és el món que els adults estem creant i deixant. 
D'igual manera s’ofereixen:
  • documentals dirigits a públic adult guardonats en certàmens internacionals  temàtiques ambientals que conviden a la reflexió i el debat
  • cicles de xarrades i conferències amb especialistes i científics que permeten entendre quins són els reptes ambientals a nivell local com global.
  • tallers educatius en centres escolars i al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Des de la Colla ecologista l’Arrel, treballarem per a què durant els pròxims anys, és seguisquen fent documentals i xarrades en els cinemes de la nostra ciutat per tal de reivindicar un futur digne per als nostres fills, explorant les diferents opcions que existeixen i prenguen  així, consciència d’allò que ens envolta.