18 d’abril del 2014

Diumenge 11 de maig visita a les reforestacions de l'Arrel.El pròxim mes de maig, Acció Ecologista-Agró organitza una visita a la comarca de la Vall d’Albaida (València) per a vore "in situ" les restauracions forestals dels companys de la Colla Ecologista L’Arrel d’Ontinyent, que porten més de 20 anys treballant per a recuperar el bosc autòcton en este racó del territori valencià. Concretament, l’activitat programada consistirà a anar a la zona on L’Arrel desenvolupa el seu projecte de restauracions forestals, conéixer el seu viver forestal i visitar els horts urbans d’Ontinyent.

Per a participar en esta activitat cal enviar un correu electrònic a lhorta@accioecologista-agro.org després de pagar el preu d’inscripció (autobús): 10 euros socis d’AE-Agró i 14 simpatitzants. L’autobús eixirà del Port de Sagunt (Camp de Morvedre, València) a les 7:45 hores. Concretament des de la Plaça Ramón de la Sota. També farà parada a la ciutat de València, on arreplegarà els participants en esta activitat a les 8:30 hores en les Torres de Serrans.

Per a fer la reserva, cal fer un ingrés en el següent compte bancari: ES44 1491 0001 25 2013359829 (Triodos Bank). Per a més informació, podeu telefonar a la Casa Verda, la seua d’AE-Agró a València: 963 917 864.

Recomanem portar roba còmoda i calçat adequat per a la muntanya, ja que la visita inclou una ruta d’aproximadament 45 minuts per a arribar a la zona de les restauracions forestals. També cal portar l’esmorzar i el dinar, a més a més d’aigua.

T’esperem per a descobrir com és possible aconseguir un tapet verd sense acabar xirivia després de 25 anys de reforestacions. Apunta’t ja que les places són limitades!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ