3 de desembre del 2014

Solidaritat amb els activistes de GreenpeaceLa Colla Ecologista l'Arrel amb els i les activistes de Greenpeace

Cofrentes Misión 45

El 4 de desembre comença el judici més dur al qual s'enfronta l'organització en els seus 30 anys d'activisme pacífic a l'Estat Espanyol.

Des de la Colla Ecologista l'Arrel volem donar el màxim suport als 16 activistes i al fotoperiodista independent que s'enfronten a possibles penes de dos anys i huit mesos de presó, a més de multes i indemnitzacions per un total de 360.000 euros a Greenpeace per l'acció pacífica que va tindre lloc a la central nuclear de Cofrents en febrer del 2011.

L'acció per la qual ara s'enfronten a aquest judici va ser la següent; les 17 persones entren al recinte de la central nuclear, pugen a una de les torres de refrigeració i pinten “Peligro Nuclear”.
Una acció, com acostuma a fer l'organització, per reivindicar de forma pacífica el respecte pel medi ambient. El tancament de la central nuclear en qüestió, i de totes, és una exigència que portem fent els defensors de les energies netes i renovables des de fa molts anys. Greenpeace és una de les entitats que més ha lluitat i lluita pel tancament de les centrals nuclears de tot arreu.

El 17 de novembre va començar una campanya de recolzament, moltes accions simbòliques que ajuden a visualitzar i denunciar aquesta situació.
Pots trobar tota la informació a la pàgina web de l'entitat:

Aquestes persones que ara s'enfronten a un judici, representen a tots i totes les que desitgem un entorn net i segur, un lloc saludable on viure.


Energia neta, segura i renovable.

Colla Ecologista l'Arrel
Ontinyent, 3 de desembre del 2014