4 de febrer del 2015

Activitat per al dissabte 7 de febrer


Dins del marc del projecte Ecoplantmed, este dissabte es celebra el workshop “Les entitats de custòdia del territori i la restauració d’hàbitats naturals”. Este taller, que tindrà lloc en les instal·lacions del CIEF (Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal) de la Generalitat Valenciana (Quart de Poblet, Horta Oest), comptarà amb la participació d’Acció Ecologista-Agró. El programa de la jornada és el següent:

- 9:30 Recepció i café de benvinguda.

- 9:45 Presentació de la jornada, del projecte Ecoplantmed i del CIEF.

- 10:00 Accions d’entitats de custòdia del territori: Fundació Limne, AE-Agró, Colla Ecologista L’Arrel, Aixortà TF i La Codolla.

- 11:15 Pausa café.

- 11:45 Nuclis de dispersió i reclam: un model de metodologia transferible. Pablo Ferrer (CIEF/VAERSA).

- 12:15 Col·loqui: El paper de les entitats de custòdia del territori en la restauració d’hàbitats naturals: identificació de necessitats, oportunitats, dificultats, reptes, beneficis...

- 13:30 Visita a les instal·lacions del CIEF.

- 14:30 Dinar de germanor.

Este taller s’adreça especialment a integrants d’entitats de custòdia del territori, voluntariat ambiental i qualsevol altra persona involucrada en la gestió del medi natural. L’assistència és lliure amb inscripció prèvia (aforament limitat) enviant un correu electrònic a project.cief@gva.es o telefonant al 961 920 300.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ