28 de desembre del 2016

Hola amics i amigues:

Ens complau anunciar-vos la celebració de l'Assemblea General de la Colla Ecologista l'Arrel, el proper dijous 29 de desembre, a partir de les 19:00 hores, a Ca la Mera, al carrer de Joan Belda Pastor, núm.10 d'Ontinyent.

ASSEMBLEA GENERAL
  1. Memòria d'activitats (2015-2016) i planificació per al proper any, 2017, de cadascuna de les àrees de treball de l'Arrel, que són: Educació Ambiental, Agricultura Ecològica, Banc de Llavors "Germina la Vall", Silvicultura i Restauracions Forestals.
  2. Estat dels comptes.
  3. Entrades i eixides de la comissió permanent.
  4. Precs i qüestions.
SOPAR

Després de l'assemblea, a les 21:00 hores, i en un ambient de festa, soparem plegats i aprofitarem per compartir experiències que, de segur, serviran perquè tots hi aprengam alguna cosa.

Hi haurà un pica-pica i vi per beure (pagats amb els fons de l'Arrel), mentre que el sopar se'l portarà cadascú de casa, i la resta de la beguda serà servida a partir de la barra de Ca la Mera, sent a càrrec propi.

Si algú s'anima, es pot fer servir el forn de Ca la Mera per coure verdura, coques, o allò que estimeu oportú.

Aquesta convocatòria es troba oberta a totes les persones que siguen sensibles a la conservació del medi ambient. Agraïm que en feu difusió i convideu a qui considereu oportú.

Es prega que confirmeu l'assistència enviant un correu a aquest compte (colla.ecologista.arrel @ gmail.com), en ordre a facilitar l'organització.

Us hi esperem.