18 de setembre del 2019

SECCIÓ SILVICULTURA

En la secció de silvicultura realitzem una gestió de les nostres serres per a obtenir una producció contínua i sostenible de la massa forestal.
Sempre treballem buscant dos principis bàsics, la persistència i la millora de la massa forestal tractant d’assegurar la seua continuïtat amb el temps i l'augment de la seua qualitat.

És per això que realitzem podes en les zones on la presència d’espècies invasores és notable igual que també, ens encarreguem de gestionar aquelles parts de la serra on la densitat de pins és extremadament alta. Després, una vegada feta aquesta primera gestió, és el torn de la secció de reforestació, assegurant una diversitat de les espècies forestals així com una recuperació del bosc mediterrani. Amb això i les instal·lacions de les caixes nius, intentem dotar de components de qualitat tant a la flora com a la fauna per tal que desenvolupen la seua vida de la forma més natural possible.

Amb aquestes dues seccions unides podem aconseguir un resultat extraordinari per afavorir la millora dels nostres boscos.