18 de febrer del 2015

18 de març, Xavi Castillo al Teatre Echegaray


El dimecres 18 de març a les 22.30 hores, Xavi Castillo tornarà a actuar al Teatre Echegaray d’Ontinyent en benefici d’ADIEM i de la Colla Ecologista l’Arrel. Les entitats que han organitzat l’esdeveniment pretenen recaptar fons per al nou projecte d’horts socials que han posat en marxa recentment.

Aquest nou espai d’horts urbans està situat a l’antic dipòsit d’aigua potable d’Ontinyent i pretén ser un nou espai social i d’horts urbans per a la ciutadania. Els terrenys, que han sigut cedits per l’Ajuntament d’Ontinyent a ADIEM i la Colla Ecologista l’Arrel, pretenen albergar multitud d’activitats relacionades amb l’agricultura.

Actualment està en projecte muntar un xicotet hivernacle per fer planter, la plantació de fruiters, la posada en marxa de parcel·les per a horts urbans i la cria de gallines de raça autòctona. És per això que ambdues associacions fan una crida a la ciutadania per implicar-s’hi i col·laborar amb la posada en marxa d’aquest gran projecte per al poble i per als usuaris del CRIS, que actualment ja hi participen.

Els guanys recaptats de l’actuació de Xavi Castillo serviran per iniciar l’activitat i per a restaurar l’espai de la torreta, un espai que ambdues associacions volen obrir a altres entitats interessades per a realitzar-hi activitats.

Les entrades es podran adquirir al CRIS, al Casal Jove, al Centre Veterinari i al Bar l’Arjama. 

Les entrades anticipades tindran un preu de 10 euros i les comprades el mateix  dia, 12 euros.